- Autor: SvAPi
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Švestková povidla | 250 |
Mrkev | 200 |
Máslo čerstvé | 200 |
Mouka pšeničná celozrnná | 300 |
Kypřící prášek do pečiva | 5 |
Dochucovadla:
špetka soli, povidla, cukr
Energetická hodnota celkem: 13312 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 170,
Sacharidy (g): 359,
SAFA (g): 112,
Cukry (g): 144,
Vláknina (g): 48,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 832 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 10.6, Sacharidy (g): 22.4, SAFA (g): 7, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.